info@kinderopvangbuitengewoon.nl

Opvang

Spelen, leren en beleven op de boerderij!

Opvang

Opvang

Welkom bij kinderopvang Buitengewoon!

Dagelijks hebben wij de mogelijkheid om opvang te bieden aan 60  kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar op het kinderdagverblijf.  Aan 44 kinderen van de basisschoolleeftijd op onze buitenschoolse opvang en aan 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar op de peuteropvang. 


Maar kinderopvang Buitengewoon biedt meer!
Naast uitdagende binnen- en buitenruimtes  zijn er extra faciliteiten als een moestuin, de boerderij,  het natuurgebied en contact met ouderen via de zorgboerderij gevestigd op hetzelfde erf.

extra's

BINNENZANDBAK

Het nieuwe kinderdagverblijf is volledig nieuw ingericht en voldoet aan de laatste GGD eisen. De groepen zijn extra ruim opgezet zodat kinderen echt de ruimte krijgen om zich te kunnen ontwikkelen

SPEELWEIDES

De uitdagende buitenruimtes bieden kinderen volop kans om op avontuur te gaan! In de buitenruimte voor de kleintjes vinden we onder andere een zandbak, een blotenvoetenpad en een trekkerpad.

BOERDERIJ

Samen met de kinderen gaan we knuffelen met koeien, eieren rapen bij de kippen en kroelen met de poezen. Dagelijks geven we hangbuikzwijntje ‘Truus’ lekker te eten en ervaren kinderen de kringloop van ons voedsel.

MOESTUIN

Op het erf vinden we ook een moestuin. Elk seizoen zien we nieuwe gewassen verschijnen. De kinderen leren te zorgen voor de planten, leren hoe de planten voelen, ruiken en smaken.

ZORGBOERDERIJ

Op hetzelfde erf als de opvang vinden we ook twee zorgboerderijen. Elke doordeweekse dag komen ouderen hier genieten van dagbesteding op de boerderij.

NATUURGEBIED

Meteen achter de boerderij vinden we een prachtig natuurgebied met kikkerpoelen, verschillende soorten bomen, heide, bloemen en planten.

SPELEN, LEREN EN BELEVEN OP DE BOERDERIJ

BUITENGEWOON