info@kinderopvangbuitengewoon.nl

Opvang

Aandacht, Avontuur en knus op de boerderij!

Opvang

Opvang

Welkom bij kinderopvang Buitengewoon!

Kies de opvangvorm of één van onze extra’s  waar jij meer over wilt weten. 
extra's
Buitengewoon-66

BINNENZANDBAK

Het nieuwe kinderdagverblijf is volledig nieuw ingericht en voldoet aan de laatste GGD eisen. De groepen zijn extra ruim opgezet zodat kinderen echt de ruimte krijgen om zich te kunnen ontwikkelen

SPEELWEIDES

De uitdagende buitenruimtes bieden kinderen volop kans om op avontuur te gaan! In de buitenruimte voor de kleintjes vinden we onder andere een zandbak, hoogteverschillen en allerlei soorten planten.

BOERDERIJ

Samen met de kinderen gaan we knuffelen met koeien, eieren rapen bij de kippen en kroelen met de poezen. Dagelijks geven we hangbuikzwijntje ‘Truus’ lekker te eten en ervaren kinderen de kringloop van ons voedsel.

MOESTUIN

Op het erf vinden we ook een moestuin. Elk seizoen zien we nieuwe gewassen verschijnen. De kinderen leren te zorgen voor de planten, leren hoe de planten voelen, ruiken en smaken.

ZORGBOERDERIJ

Naast de kinderopvang vinden we ook twee zorgboerderijen op de locatie. Elke doordeweekse dag komen ouderen hier genieten van dagbesteding op de boerderij.

NATUURGEBIED

Meteen achter de boerderij vinden we een prachtig natuurgebied met kikkerpoelen, verschillende soorten bomen, heide, bloemen en planten.

Aandacht, Avontuur en Knus BOERDERIJ

BUITENGEWOON