info@kinderopvangbuitengewoon.nl

Buitenschoolse Opvang

Spelen, leren en beleven op de boerderij!

Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang

Voor wie is er buitenschoolse opvang?

Onze buitenschoolse opvang is geopend voor kinderen van vier jaar tot twaalf jaar. 
Bij aanvang maak je een keuze voor een 40  wekenpakket (alleen schoolweken) of  een 52 wekenpakket (schoolweken + vakantieweken).

Tijdens schoolweken (uitgezonderd studiedagen) worden kinderen opgehaald bij de basisschool het Palet in Hapert door pedagogisch medewerkers werkzaam bij Kinderopvang Buitengewoon. 

Tijdens reguliere schoolweken worden kinderen door een pedagogisch medewerker van Kinderopvang Buitengewoon opgehaald van school met de bakfiets. Afhankelijk van het aantal aanwezigen kinderen worden verschillende activiteiten aangeboden. Kinderen maken zelfstandig een keuze voor de activiteit die bij hen past.

Materialen die we buiten hebben gevonden worden verwerkt in knutselwerkjes en eitjes van onze kippen worden heerlijke omeletjes. Wij proberen zoveel mogelijk om de natuur en natuurlijke materialen die wij buiten kunnen vinden bij de activiteiten te betrekken. Er wordt geen strakke tijdsindeling gehanteerd. De volgorde van het dagritme is belangrijker dan de tijd of het tijdstip waarop de activiteiten plaatsvinden. Zo plannen we tussen de activiteiten standaard fruit en groente en snackmomenten in.

Tijdens de activiteiten proberen we kindvolgend te handelen en werken we zo min mogelijk met voorbewerkte modellen zoals kleurplaten. We bieden materiaal aan waar ieder kind zijn eigen creativiteit in kwijt kan

Kan ik voor BSO kinderopvangtoeslag ontvangen?

Wie in loondienst werkt, een eigen bedrijf heeft of een studie volgt, kan in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. 140 % van de uren van de minst werkende ouder kunnen opgegeven worden voor de toeslag. De hoogte is afhankelijk van het gezamenlijke inkomen en het aantal kinderen dat naar een kinderopvang, peuteropvang of BSO gaat. Kijk op www.toeslagen.nl voor een persoonlijke berekening.

Informatie kinderopvang

INFORMATIE PEUTEROPVANG

Bruto Netto Calculator