info@kinderopvangbuitengewoon.nl

Organisatie

Aandacht, Avontuur en knus op de boerderij!

Organisatie

Organisatie

Kinderopvang Buitengewoon komt voort uit een echt familiebedrijf. De familie is al bijna een eeuw actief als agrariër op het erf waar ook de kinderopvang is gevestigd. Vanuit passie voor alles wat bloeit en groeit start half 2017 de vierde generatie van de familie met de exploitatie van kinderopvang Buitengewoon.

TEAM Buitengewoon

De pedagogisch medewerkers (onze buitengewone kanjers) zijn allen professioneel geschoold en zijn speciaal geselecteerd op affiniteit met het buitenleven, de boerderij en de natuur. Regelmatig krijgen onze buitengewone kanjers training op het gebied van de groene pedagogiek.

De pedagogisch medewerker stimuleert in zijn of haar werk de emotionele, sociaal en persoonlijke ontwikkeling van uw kind. Elke groep kent vaste pedagogisch medewerkers waardoor er een veilige omgeving ontstaat voor het kind.

Oudercommissie

Kinderopvang Buitengewoon vindt kwaliteit en professionaliteit zeer belangrijk. Ter ondersteuning van het bestuur bewaakt de oudercommissie mede de kwaliteit. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, tarieven en pedagogisch beleid.

Voor vragen, suggesties, klachten of informatie is de oudercommissie bereikbaar via email oudercommissie@kinderopvangbuitengewoon.nl.

Wanneer u liever persoonlijk contact heeft, kunt u de leden tijdens het halen of brengen van de kinderen aanspreken. Het is het ook mogelijk om de oudercommissie telefonisch te benaderen, stuur een email en we maken z.s.m. een belafspraak.

Of bent u die betrokken ouder die zich graag samen met ons wil inzetten voor een prachtige kinderopvang? Meldt u dan aan via bovenstaand emailadres.

Aandacht, Avontuur en Knus BOERDERIJ

BUITENGEWOON